Zeri - Kthe cdo tekst ne audio ne shqip
Item logo image for Zeri - Kthe cdo tekst ne audio ne shqip

Zeri - Kthe cdo tekst ne audio ne shqip

zeri.app
5.0(

6 ratings

)
Item media 5 screenshot
Item media 1 screenshot
Item media 2 screenshot
Item media 3 screenshot
Item media 4 screenshot
Item media 5 screenshot
Item media 1 screenshot
Item media 1 screenshot
Item media 2 screenshot
Item media 3 screenshot
Item media 4 screenshot
Item media 5 screenshot

Overview

Kthe ne audio

"Zeri - Kthe cdo tekst ne audio shqip" is an extension that supports the official app (https://www.zeri.app) and uses its service to bring to customers a simple solution to convert every text in Albanian into audio(audio generated). Its supported by more than 85% of Albanian language(except dialects). Its a free extension(with limited use) for every Chrome user, which while they navigate at any Albanian language website(ex: news website) , they can listen a selected text they choose. We don't track any information from users. ZERI është një shërbim online që synon të ofrojë zgjidhje të të folurit për software, web, aplikacione mobile etj. Qëllimi ynë është të sjellim shërbimin më të mirë 'TTS'(text to speach) në gjuhën shqipe. Me më shumë se 100.000 fjalë të regjistruara në gjuhën shqipe, të cilat mbulojnë mbi 80% të fjalëve më së shumti të përdorura gjerësisht, bën që ZERI të konvertojë tekstin lehtësisht në audio. Implementimi i ML dhe Artificial Intelligence, bën të mundur që të kontrollojmë intonacionin, të rrespektojmë shenjat e pikësimit, dhe është në gjendje që të mësoj dhe të përmirësohet gjatë gjithë kohës.

5 out of 56 ratings

Google doesn't verify reviews. Learn more about results and reviews.

Review's profile picture

Donald MerizajDec 19, 2019

It is really great and fun :)

Review's profile picture

Ervist MuhadriDec 19, 2019

Well done!!

1 person found this review to be helpful
Review's profile picture

Paola MemaDec 19, 2019

Exceptional! Absolutely love it!

1 person found this review to be helpful

Details

 • Version
  1.0.4
 • Updated
  September 24, 2020
 • Size
  41.24KiB
 • Languages
  English (UK)
 • Developer
  Website
  Email
  zeriapp@gmail.com
 • Non-trader
  This developer has not identified itself as a trader. For consumers in the European Union, please note that consumer rights do not apply to contracts between you and this developer.

Privacy

The developer has not provided any information about the collection or usage of your data. To learn more, see the developer’s privacy policy.

Support

For help with questions, suggestions, or problems, visit the developer's support site

Related

ReadSpeaker® TextAid for Chrome

2.1(32)

ReadSpeaker TextAid Browser Extension

Text to Speech

2.5(4)

Read any selected text in the browser with human-quality text-to-speech (TTS) engines

Filma24 | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

0.0(0)

Shiko dhe shkarko filmat e fundit falas!

Speak Any Text

3.7(60)

Select any text you want to read and just listen to it!

Persian eSpeak

3.3(67)

افزونه متن خوان فارسی - Persian eSpeak (TTS Engine) for Chrome

Netflix Shqip Falas!

0.0(0)

Shiko netflix me titra shqip falas

Georgian eSpeak (ქართული TTS)

3.4(16)

Georgian eSpeak (TTS Engine) for Chrome, ქართული ტექსტის წასაკითხი მოდული ქრომისთვის

Woord - Text to Speech

4.0(5)

This extension will convert the articles you visit into speech or audio podcasts.

filma24

4.2(4)

This extension will help you get rid of all of Filma24 redirects, and it will play the movie right from the host server.

Albanian Dictionary

5.0(1)

Albanian Dictionary

Acapela TTS Engine

2.2(21)

Efficient, fast and high quality speech-synthesis engine.

Lingvanex translator and dictionary. Voice

4.1(250)

Lingvanex Translator is a modern translation application for over 108 languages

ReadSpeaker® TextAid for Chrome

2.1(32)

ReadSpeaker TextAid Browser Extension

Text to Speech

2.5(4)

Read any selected text in the browser with human-quality text-to-speech (TTS) engines

Filma24 | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

0.0(0)

Shiko dhe shkarko filmat e fundit falas!

Speak Any Text

3.7(60)

Select any text you want to read and just listen to it!

Persian eSpeak

3.3(67)

افزونه متن خوان فارسی - Persian eSpeak (TTS Engine) for Chrome

Netflix Shqip Falas!

0.0(0)

Shiko netflix me titra shqip falas

Georgian eSpeak (ქართული TTS)

3.4(16)

Georgian eSpeak (TTS Engine) for Chrome, ქართული ტექსტის წასაკითხი მოდული ქრომისთვის

Woord - Text to Speech

4.0(5)

This extension will convert the articles you visit into speech or audio podcasts.

Google apps