Screen Editor
የScreen Editor ንጥል ዓርማ ምስል

Screen Editor

ጎልተው የቀረቡ
4.0(

1 የደረጃ ድልድል

)
ቅጥያለጨዋታ ያህል865 ተጠቃሚዎች
ንጥል ሚዲያ 2 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 3 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 1 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 2 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 3 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 1 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 2 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 1 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 2 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ
ንጥል ሚዲያ 3 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ

ማጠቃለያ

The fastest and most convenient way to take a screenshot and edit it

Bëjeni përvojën tuaj të shfletimit më të google meet screen capture këndshme dhe të rehatshme duke instaluar këtë mjet të pamjes së ekranit. Kjo është mënyra full page screen capture më e shpejtë dhe më e përshtatshme për të marrë një pamje nga ekrani. Është një mjet zoom screen capture mode vërtet i shpejtë dhe i besueshëm për kapjen e pamjeve të ekranit për shfletuesin e kromit. Ne jemi youtube live stream screen capture përpjekur të bëjmë më të mirën për të kursyer kohën tuaj dhe për t'ju ofruar rehati. Instalimi free screen capture software nuk do të marrë shumë kohë, vetëm disa sekonda. Për të filluar me aplikacionin, duhet të klikoni në ikonën free screen capture shtesë në këndin e sipërm të djathtë të shfletuesit chrome. Bëni full page screen capture firefox një kapje ekrani të çdo informacioni të rëndësishëm vetëm me një klik. Pastaj klikoni në butonin "Shkarko" free screen capture tool për të ruajtur pamjen e ekranit. Ju firefox screen capture gjithashtu mund të shkurtoni imazhin në madhësinë që ju nevojitet, gjë që është një opsion mjaft i dobishëm. Mjeti free screen capture software download ynë i pamjes së ekranit ju lejon gjithashtu të printoni në çast pamjen e ekranit duke klikuar në një ikonë përkatëse. Ky shtesë full page screen capture iphone nuk peshon shumë dhe ka një ndërfaqe jashtëzakonisht të thjeshtë, kështu që të gjithë mund ta përdorin pa asnjë problem ffmpeg screen capture. Mund të merrni menjëherë një shkrepje të pamjes së ekranit entryprotect has blocked this screen capture me cilësi të lartë. Nëse dëshironi të ndani ndonjë informacion të rëndësishëm, xbox screen capture atëherë ky mjet i mrekullueshëm i pamjes së ekranit do të jetë patjetër i dobishëm. Zgjatja ka gjithashtu disa veçori extension full page screen capture të tjera interesante: mund të vizatoni drejtpërdrejt në kapjen e ekranit ose ta ktheni atë. Ne do t'ju kursejmë kohë në përpunimin e elgato screen capture imazhit dhe do t'ju befasojmë këndshëm. Mos harroni të ndani me easy screen capture miqtë dhe mos ngurroni të lini një koment ose kërkesë.

4 ከ51 የደረጃ ድልድል

Google ግምገማዎችን አያረጋግጥም። ስለውጤቶች እና ግምገማዎች የበለጠ ይወቁ።

ዝርዝሮች

 • ስሪት
  1.2
 • ተዘመኗል
  30 ዲሴምበር 2021
 • የቀረበው በ
  oksanamiron930
 • መጠን
  309KiB
 • ቋንቋዎች
  52 ቋንቋዎች
 • ገንቢ
  ኢሜይል
  oksanamiron930@gmail.com
 • ነጋዴ-ያልሆነ
  ይህ ገንቢ ራሱን እንደ አንድ ነጋዴ አልለየም። በአውሮፓ ህብረት ውስጥ ላሉ ሸማቾች እባክዎ የሸማቾች መብቶች በእርስዎ እና በዚህ ገንቢ መካከል ባሉ ውሎች ላይ እንደማይተገበሩ ልብ ይበሉ።

ግላዊነት

ገንቢው የእርስዎን ውሂብ እንደማይሰበስብ ወይም እንደማይጠቀም ይፋ አውጥቷል።

ይህ ገንቢ የእርስዎ ውሂብ የሚከተሉትን መሆኑን አውጇል

 • ከጸደቁ የአጠቃቀም ሁኔታዎች ውጭ ለሦስተኛ ወገኖች እየተሸጠ እንዳልሆነ ያውጃል።
 • ከንጥሉ ዋና ተግባር ጋር ላልተያያዙ ዓላማዎች ሥራ ላይ አለመዋል ወይም አለመተላለፍ
 • የብድር ብቁነትን ለማረጋገጥ ወይም ለብድር ዓላማዎች ሥራ ላይ አለመዋል ወይም አለመተላለፍ

ተዛማጅ

Amazing Screenshot and Annotate Tool

5.0(7)

Amazing Screenshot & Annotate Tool

Lightshot Pager

2.7(15)

You can turn lightshot service pages!

Screenshot - Full Page Screen capture

4.7(2.5 ሺ)

Screenshot and screen capture from your screen with free screenshot tool. Screen recorder, screencast or video recording. Take…

Screens Recorder

0.0(0)

Record your screen and save a video file on your computer

Full Page Screenshot for Google Chrome™

3.5(171)

Free! Quickly capture full pages with just 1 click.

Screenshot Easy

4.1(59)

Screenshot Easy - The easiest way to take a customizable screenshot and share to friends

Annotate - Edit Screenshot

4.8(242)

Easily record and capture your entire screen with our powerful screenshot & screen capture tool. Annotate, edit and share your…

Handy Screenshot

4.8(378)

An easy tool for taking screenshots (full screen / visible part / selected by yourself)

Screenshot and Screen Recorder

4.2(420)

Free tool for high quality video record from active tab, desktop or webcam with the ability to edit.

Capture screen - Screen recording

4.8(1.7 ሺ)

Capture and immortalize your screen and camera moments with our top-notch screen recorder. Take a screenshot, edit it to…

Screen Video Recorder for Chrome

4.2(37)

Screen Video recorder software. Dead simple. Free. No watermarks.

Video Screen

4.6(889)

Capture video from your screen with our free and easy to use screen recorder. Record screen, screencast, or video recording, edit,…

Amazing Screenshot and Annotate Tool

5.0(7)

Amazing Screenshot & Annotate Tool

Lightshot Pager

2.7(15)

You can turn lightshot service pages!

Screenshot - Full Page Screen capture

4.7(2.5 ሺ)

Screenshot and screen capture from your screen with free screenshot tool. Screen recorder, screencast or video recording. Take…

Screens Recorder

0.0(0)

Record your screen and save a video file on your computer

Full Page Screenshot for Google Chrome™

3.5(171)

Free! Quickly capture full pages with just 1 click.

Screenshot Easy

4.1(59)

Screenshot Easy - The easiest way to take a customizable screenshot and share to friends

Annotate - Edit Screenshot

4.8(242)

Easily record and capture your entire screen with our powerful screenshot & screen capture tool. Annotate, edit and share your…

Handy Screenshot

4.8(378)

An easy tool for taking screenshots (full screen / visible part / selected by yourself)

Google መተግበሪያዎች