Radio Dukagjini Player
Item logo image for Radio Dukagjini Player

Radio Dukagjini Player

epaytech.net
10 users
Item media 1 screenshot

Overview

Listen to all Radio Dukagjini online radio stations.

Radio Dukagjini është radio më e dëgjuar në Kosovë, po që dëgjohet në masë të madhe edhe jashtë territorit të vendit tonë përmes rrjetit satelitor dhe internetit. RD është themeluar me 16 shtator 1999 dhe transmeton 24/7 me ekipet e dy studiove në Pejë dhe Prishtinë.

0 out of 5No ratings

Google doesn't verify reviews. Learn more about results and reviews.

Details

 • Version
  1
 • Updated
  July 10, 2013
 • Size
  12.78KiB
 • Languages
  English
 • Developer
 • Non-trader
  This developer has not identified itself as a trader. For consumers in the European Union, please note that consumer rights do not apply to contracts between you and this developer.

Privacy

The developer has not provided any information about the collection or usage of your data.

Support

Google apps