Dark Mode
ንጥል ሚዲያ 1 ቅጽበታዊ ገፅ ዕይታ

ማጠቃለያ

You can now turn on dark mode on any site.

Jeni lodhur nga dizajni i mërzitshëm i paracaktuar i zoom dark theme ndritshëm? Dëshironi të keni një dizajn elegant të kromit të errët zotero dark theme? Ju q-dir dark theme dhembin sytë pas një dite të gjatë pune pas ekranit? Atëherë zgjerimi postman dark theme ynë i ri i modalitetit të errët është ajo që po kërkoni. Do të power bi dark theme ndryshojë automatikisht ngjyrën e faqes së hapur dhe do të errësojë të gjitha sajtet. Do të shihni pycharm dark theme një përmirësim të madh pasi të instaloni shtesën tonë të re dhe absolutisht falas powershell ise dark theme. Zgjerimi nuk ka skripta të fshehura për të ngatërruar plotly dark theme pajisjen tuaj ose për të vjedhur të dhënat tuaja personale. Thjesht ju proxmox dark theme lejon të errësoni të gjitha faqet e internetit që ju nevojiten në një mënyrë të thjeshtë power bi desktop dark theme. Klikoni në ikonën e shtesës që pgadmin dark theme ndodhet në këndin e sipërm djathtas në shfletuesin Chrome dhe aktivizoni/fikni temën e errët për çdo faqe python idle dark theme interneti. Ky nuk është vetëm një mjet elegant, por youtube dark theme edhe një mjet mjaft i dobishëm për Chrome. Kjo shtesë e re patjetër do të phpmyadmin dark theme rinovojë shfletuesin tuaj Chrome. Ky aplikacion ka dizajn të outlook dark theme thjeshtë dhe intuitiv dhe ndryshon ngjyrën e sfondit të çdo faqe interneti në të office dark theme zezë. Nuk keni më nevojë onenote dark theme të hapni cilësimet për të ndërruar një modalitet të errët sa herë që hapni uebsajt të ri - outlook 2016 dark theme vetëm një aplikacion ofron një temë të errët të mrekullueshme në çdo skedë ose uebsajt të ri. Mos office 365 dark theme harroni të vlerësoni produktin dhe ta ndani me miqtë. Fatkeqësisht, zgjerimi i modalitetit të errët nuk mund të omegle dark theme aplikohet në webstore dhe faqet e sistemit të Chrome.

1 ከ53 የደረጃ ድልድሎች

Google ግምገማዎችን አያረጋግጥም። ስለውጤቶች እና ግምገማዎች የበለጠ ይወቁ።

ዝርዝሮች

 • ስሪት
  1.3
 • ተዘመኗል
  23 ጃንዋሪ 2022
 • የቀረበው በ
  vaciliykuragin342
 • መጠን
  451KiB
 • ቋንቋዎች
  52 ቋንቋዎች
 • ገንቢ
  ኢሜይል
  vaciliykuragin342@gmail.com
 • ነጋዴ-ያልሆነ
  ይህ ገንቢ ራሱን እንደ አንድ ነጋዴ አልለየም። በአውሮፓ ህብረት ውስጥ ላሉ ሸማቾች እባክዎ የሸማቾች መብቶች በእርስዎ እና በዚህ ገንቢ መካከል ባሉ ውሎች ላይ እንደማይተገበሩ ልብ ይበሉ።

ግላዊነት

ገንቢው የእርስዎን ውሂብ እንደማይሰበስብ ወይም እንደማይጠቀም ይፋ አውጥቷል።

ይህ ገንቢ የእርስዎ ውሂብ የሚከተሉትን መሆኑን አውጇል

 • ከጸደቁ የአጠቃቀም ሁኔታዎች ውጭ ለሦስተኛ ወገኖች እየተሸጠ እንዳልሆነ ያውጃል።
 • ከንጥሉ ዋና ተግባር ጋር ላልተያያዙ ዓላማዎች ሥራ ላይ አለመዋል ወይም አለመተላለፍ
 • የብድር ብቁነትን ለማረጋገጥ ወይም ለብድር ዓላማዎች ሥራ ላይ አለመዋል ወይም አለመተላለፍ

ይህንንም ሊወዱት ይችላሉ…

Shade Dark Mode

4.6(91)

Shade Dark Mode: Seamlessly embrace dark mode on all websites with personalized controls

Dark mode for your browser

4.2(153)

Dark Mode can set all sites in your browser to dark mode or pleasant darkening modes

Dark Mode Chrome

4.1(165)

Dark chrome mode for all sites. Changes website colors to more pleasing to the eye.

Dark Night Mode

4.2(701)

It is a night mode for the entire Internet. It darkens all the websites you visit so that you can browse without straining your eyes

Google መተግበሪያዎች