Следи Пратки (Sledi Pratki)
Item logo image for Следи Пратки (Sledi Pratki)

Следи Пратки (Sledi Pratki)

mtrajk.github.io/SlediPratki
4.5(

8 ratings

)
Item media 5 screenshot
Item media 1 screenshot
Item media 2 screenshot
Item media 3 screenshot
Item media 4 screenshot
Item media 5 screenshot
Item media 1 screenshot
Item media 1 screenshot
Item media 2 screenshot
Item media 3 screenshot
Item media 4 screenshot
Item media 5 screenshot

Overview

Следи пратки во Македонија со помош на сервисот на А.Д. Македонска Пошта (Shipment Tracking in Macedonia)

Нов начин за следење на пратки во Македонија. Добивајте ги навремено сите новости за вашите пратки. Податоците и сите промени во екстензијата се синхронизирани во сите ваши веб-прелистувачи на сите ваши компјутери (доколку се користи истиот акаунт за Google Chrome). 1. Два начина за додавање на пратки: - со внесување на бројот на пратката преку прозорецот на екстензијата - со селектирање на бројот на пратката на било која веб-страница во веб-прелистувачот и избирање "Додај нова пратка" од менито 2. Два начина на освежување на податоците на пратките: - со кликање на соодветното копче за освежување преку прозорецот на екстензијата - автоматско освежување во позадина на даден интервал (можно е да се подеси по желба во табот "Подесување") 3. Три погледи се достапни во апликацијата: - првиот поглед е "Активни", овде се прикажани активните пратки чии податоци се освежуваат - вториот поглед е "Архивирани", овде се прикажани архивираните пратки чии податоци немаат потреба од освежување - третиот поглед е "Подесување", овде се подесува однесувањето на апликацијата

4.5 out of 58 ratings

Google doesn't verify reviews. Learn more about results and reviews.

Review's profile picture

Branislav BanjifikoFeb 24, 2019

Slow and inaccurate...

1 person found this review to be unhelpful
Review's profile picture

A Chrome Web Store userFeb 21, 2019

Great feature.

2 out of 2 found this helpful

Details

 • Version
  1.2.4
 • Updated
  November 22, 2022
 • Size
  242KiB
 • Languages
  English
 • Developer
  Website
  Email
  metot@hotmail.com
 • Non-trader
  This developer has not identified itself as a trader. For consumers in the European Union, please note that consumer rights do not apply to contracts between you and this developer.

Privacy

The developer has disclosed that it will not collect or use your data.

This developer declares that your data is

 • Not being sold to third parties, outside of the approved use cases
 • Not being used or transferred for purposes that are unrelated to the item's core functionality
 • Not being used or transferred to determine creditworthiness or for lending purposes

Related

Nextsense XML Signing Component

4.7(21)

Signing XML document.

Does Amazon Ship to ...?

3.9(271)

Button to check if Amazon items could be shipped to your country. The button appears on Amazon product page only.

AirCare Lite

5.0(7)

AirCare - Air Quality Visualized

myWorld Plug-in

4.8(117)

myWorld Plug-in: Never miss out on Cashback and Shopping Points at online Partners of the myWorld Benefit Program again

Font Rendering Enhancer

4.6(368)

Font Rendering Enhancer for Chrome. Darker and clearer text on the pages.

Off.net.mk

4.8(19)

Речник, вести, временска прогноза и пребарување за Off.net.mk

Skip Steam discovery queues

4.5(11)

Automatically advance through your discovery queues on Steam

Nextsense PDF Signing Component

4.2(15)

Signing PDF document.

17Track Search

3.9(26)

A simple context menu that adds a 17Track Search function for selected text/tracking numbers

AliRadar - помощник в покупках

4.0(594)

AliRadar находит похожие товары, показывает историю цен и надежность продавца.

Combine URL

5.0(1)

Combines url parts

No N-word Macedonia

5.0(8)

Detect and redact N-words before Macedonia.

Nextsense XML Signing Component

4.7(21)

Signing XML document.

Does Amazon Ship to ...?

3.9(271)

Button to check if Amazon items could be shipped to your country. The button appears on Amazon product page only.

AirCare Lite

5.0(7)

AirCare - Air Quality Visualized

myWorld Plug-in

4.8(117)

myWorld Plug-in: Never miss out on Cashback and Shopping Points at online Partners of the myWorld Benefit Program again

Font Rendering Enhancer

4.6(368)

Font Rendering Enhancer for Chrome. Darker and clearer text on the pages.

Off.net.mk

4.8(19)

Речник, вести, временска прогноза и пребарување за Off.net.mk

Skip Steam discovery queues

4.5(11)

Automatically advance through your discovery queues on Steam

Nextsense PDF Signing Component

4.2(15)

Signing PDF document.

Google apps