Акредитатор
Item logo image for Акредитатор

Акредитатор

gorjan.rocks
Item media 1 screenshot

Overview

Провери дали медиумот што го читаш се придржува до етички кодекс

Преку Акредитатор дознајте дали медиумот што го читате е дел од регистрите на етички коректни медиуми во државата! Чим ќе посетите веб страна на некој локален медиум, иконата на Акредитатор ќе засвети зелена доколку тој сајт е пронајден во еден од наведените регистри. Со клик на иконата, може да се добијат повеќе информации околку регистрите во кој е запишан тој медиум, како и опција за пријавување на прекршок на етичкиот кодекс. Со помош на Акредитатор, нудиме дополнителна заштита од можни лажни вести и намалување на дезинформациите! Во овој момент, Акредитатор презема листа на етички медиуми од 2 регистри: 1) Промедиа (ЗНМ/ССНМ) - https://promedia.mk/main 2) ИАБ Македонија - https://www.iab.mk/etichki-kodeks/

0 out of 5No ratings

Google doesn't verify reviews. Learn more about results and reviews.

Details

 • Version
  1.0
 • Updated
  June 5, 2020
 • Size
  18.55KiB
 • Languages
  English
 • Developer
  Website
  Email
  hey@gorjan.rocks
 • Non-trader
  This developer has not identified itself as a trader. For consumers in the European Union, please note that consumer rights do not apply to contracts between you and this developer.

Privacy

The developer has not provided any information about the collection or usage of your data. To learn more, see the developer’s privacy policy.

Support

Google apps